Hem Inger Sjöberg Mera Liv Vem bestämmer i Ditt liv?   Vad vill du, EGENTLIGEN  Är jag trygg hos dig?

Jag är magister i pedagogik och har arbetat som redaktör, med utbildningsplanering och utbildningsprojekt av olika slag. De senaste åren har jag arbetat som terapeut med egen mottagning.

När jag gifte mig steg jag rakt in i en nyfamilj med två tonårsbarn. Vi fick två gemensamma barn och vid det här laget finns det 8 barnbarn i nyfamiljen. Jag har alltid levt intensivt och tagit på mig stort ansvar och krävt att jag skall klara av alla mina åtaganden med glans. Jag har strävat efter att prestera så klanderfritt som möjligt, mycket för att undvika kritik. Mina egna orimliga krav och förväntningar fick mig till slut ner på knä.

Jag utbildade mig under fyra år till samtalsterapeut i Psykosyntes och fick genom utbildningen ett nytt förhållningssätt till mig själv, till andra och till livet. Jag fick se hur låst jag varit i mina beteendemönster och hur mycket de hindrat mig till att leva ett friare liv. Jag började lära mig att stiga ur gamla mönster och hitta nya, mera livsbejakande sätt att fungera på.

 

 

Mottagning i Esbo:

Kaitviksstranden i Kaitans

Pris:

 50 min  60 €
 75 min  90 €
100 min 120 €

 

Inger Sjöberg

PeM, Dipl.samtalsterapeut

Kontaktuppgifter

Tfn 050-5673139

info(at)ingersjoberg.com

 

© Inger Sjöberg